۳۰٪ تخفیف ویژه حمایت از کسب و کارها در کرونا

آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

خیلی از ما وقتی درآمد نجومی سایت‌های بزرگ را می‌بینیم، دوست داریم سایت فروشگاهی بسازیم. همان ابتدای راه یک مانع سخت جلوی ما قرار دارد. چالش اصلی این است که نحوه ساخت سایت فروشگاهی را بلد نیستیم. احتمالا شما هم بارها به فکر طراحی سایت فروشگاهی افتاده‌اید. اما هر بار نمی‌دانستید که باید کار ایجاد سایت را از کجا شروع کنید. به همین دلیل هم بی خیال ساخت سایت شدید.

خیلی از ما فکر می‌کنیم برای ساخت سایت فروشگاهی ابتدا باید برنامه نویسی را یاد بگیریم. به همین دلیل طراحی سایت همیشه کار سختی به نظر می‌رسد. اما با کمی تحقیق و جستجو به این نتیجه می‌رسید که روش‌های ساده‌تری هم برای تاسیس سایت فروشگاهی وجود دارد. ساخت فروشگاه با وردپرس به کدنویسی نیازی ندارد. به همین دلیل هر کسی می‌تواند به کمک وردپرس یک سایت فروشگاهی داشته باشد. اگر به دنبال یک آموزش کامل و رایگان برای ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس هستید، این مقاله را از دست ندهید.

وردپرس یک سیستم برای ساخت سایت است

سایت‌های بسیار زیادی با وردپرس ساخته شده‌اند و روز به روز هم به تعداد این سایت‌ها اضافه می‌شود. دلیل اصلی محبوبیت وردپرس رایگان بودن آن و امکانات پرشمار این سرویس است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای ساده و کاربردی است که با آن می‌توانید هر سایتی را بسازید.

ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

سیستم مدیریت محتوا سرویسی است که به وسیله آن می‌توانید متن، عکس و ویدیو را بدون نیاز به کدنویسی داخل سایت خود قرار دهید. در مقاله «هرآنچه باید در مورد سیستم مدیریت محتوا بدانید» بیشتر در مورد سیستم‌های مدیریت محتوا توضیح داده‌ایم.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که کاربران مختلف در سراسر دنیا می‌توانند امکانات دلخواه خود را به آن اضافه کنند. به همین دلیل افزونه‌ها و قالب‌های زیادی برای آن درست شده است. این ویژگی وردپرس باعث شده که کاربران زیادی آن را برای ساخت سایت انتخاب کنند. با مطالعه مقاله «وردپرس چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟» بیشتر با این سیستم مدیریت محتوا و امکانات آن آشنا می‌شوید.

راهنمای کامل ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

اول از همه بگویم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای وبلاگی است. یعنی به صورت پیش فرض قابلیت ساخت فروشگاه اینترنتی را ندارد. اما همانطور که گفتیم وردپرس افزونه‌های بسیار زیادی دارد. تعدادی از این افزونه‌ها قابلیت ساخت فروشگاه اینترنتی را به وردپرس اضافه می‌کنند. در ادامه روش ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس را مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهم.

مرحله اول: تهیه هاست و دامنه سایت

برای راه‌اندازی سایت فروشگاهی با وردپرس یا هر سرویس دیگری اول از همه به هاست و دامنه احتیاج دارید. هاست یک فضای ذخیره سازی اطلاعات است که تمام محتوای سایت شما داخل آن ذخیره می‌شود. نرم افزار وردپرس را باید روی هاست نصب کنید. دامنه آدرس سایت شماست که کاربران با وارد کردن آن فروشگاه شما را می‌بینند. در مقالات زیر راجع به هاست و دامنه توضیحات بیشتری داده‌ایم.

خرید هاست و دامنه به ظاهر کار راحتی است، اما از روی تجربه می‌گویم که پیدا کردن هاست خوب اصلا راحت نیست. به شخصه در چند سال اخیر از شرکت‌های هاستینگ مختلفی سرویس خریده‌ام و تجربه‌های خوب و بد زیادی در این زمینه دارم. مثلا یک بار از شرکتی کمتر شناخته شده هاست خریدم و سایتم را روی آن راه‌اندازی کردم. بعد از مدتی به دلیل نگرفتن بک آپ از طرف آن شرکت، تمام اطلاعات سایت من از بین رفت.

تهیه هاست و دامنه برای سایت وردپرسی

پس حواس‌تان باشد که یک شرکت هاستینگ خوب و معتبر را برای ایجاد سایت انتخاب کنید. علاوه‌بر این هاست شما باید از نظر سخت افزاری قدرتمند باشد تا سایت با سرعت بالایی بارگذاری شود. در نتیجه باید بگویم که قبل از تهیه هاست حتما تحقیق کنید و یک سرویس باکیفیت را برای سایت‌تان بخرید.

مرحله دوم: نصب و راه‌اندازی وردپرس

بعد از خرید هاست و دامنه، نوبت به نصب وردپرس فارسی روی هاست می‌رسد. در این مرحله باید فایل فشرده وردپرس فارسی را از سایت fa.wordpress.org دانلود کنید. بعد هم این فایل را داخل هاست آپلود کرده و آن را از حالت فشرده خارج کنید. در ادامه اگر آدرس دامنه سایت را در مرورگر وارد کنید، مراحل نصب وردپرس شروع می‌شود. نصب وردپرس کار سختی نیست و فقط باید اطلاعات لازم برای ایجاد حساب کاربری مدیر سایت و مشخصات پایگاه داده را وارد کنید.

در نهایت بعد از چند دقیقه مراحل نصب و راه‌اندازی وردپرس روی هاست تمام می‌شود و وارد پنل مدیریت سایت می‌شوید. یکی از ویژگی‌های مهم وردپرس این است که تمام بخش‌های آن فارسی سازی شده و کاملا با زبان فارسی سازگار است. به همین دلیل گزینه مناسبی برای ایجاد سایت فروشگاهی محسوب می‌شود.

درست است که وردپرس به راحتی نصب می‌شود اما بعضی از مراحل نصب آن ممکن است برای شما کمی پیچیده باشد. به همین دلیل در مقاله «آموزش تصویری نصب وردپرس بر روی هاست (سیر تا پیاز)» مراحل نصب وردپرس روی هاست را به صورت تصویری و کامل توضیح داده‌ایم.

نصب و راه‌اندازی وردپرس

بعد از این که وردپرس را نصب کردید، باید تنظیمات مربوط به سایت را در آن انجام دهید. این تنظیمات مربوط به نام سایت، عضویت کاربران، ارسال نظر توسط کاربران و سایر تنظیمات اولیه است که باید با توجه به نوع فعالیت سایت‌تان آن‌ها را تعیین کنید.

مرحله سوم: تهیه قالب فروشگاهی برای وردپرس

قالب سایت یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر فروشگاه اینترنتی است. خوشبختانه هزاران قالب رایگان و پولی با طرح‌های مختلف برای وردپرس تهیه شده است. شما هم خیلی راحت می‌توانید قالب دلخواه خودتان را از بین این پوسته‌ها انتخاب کنید. البته قبل از تهیه قالب وردپرس باید به یکسری موارد توجه کنید.

مورد اول این است که قالب سایت را باید از جایی دریافت کنید که معتبر و شناخته شده باشد. سایت‌های بسیار زیادی برای دانلود قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس وجود دارد. خیلی از این سایت‌ها، کدهای مخرب را داخل فایل قالب و افزونه قرار می‌دهند. این کدها سایت شما را با مشکل مواجه می‌کنند و حتی باعث هک شدن و از دست رفتن اطلاعات سایت می‌شوند.

اکثر سایت‌هایی که قالب‌های پولی وردپرس را برای دانلود قرار می‌دهند قابل اعتماد نیستند. پس گول رایگان بودن را نخورید و حتما نسخه اصلی قالب را خریداری کنید. اگر هم هزینه خرید قالب‌ وردپرس برای شما زیاد است، پیشنهاد می‌کنم از قالب‌های رایگانی که در مخزن وردپرس وجود دارد استفاده کنید. بعضی از این قالب‌ها فارسی هستند و می‌توانید آن‌ها را روی سایت نصب کنید.

قالب سایت وردپرسی

علاوه‌بر این بعضی از سایت‌های شناخته شده و قابل اعتماد، قالب‌های رایگان وردپرس را فارسی سازی می‌کنند و آن را به صورت رایگان برای دانلود قرار می‌دهند. قبل از دریافت یک قالب حتما از سازگار بودن آن با افزونه ‌های فروشگاه ساز وردپرس اطمینان پیدا کنید. چون بعضی از قالب‌ها فقط با افزونه خاصی سازگار هستند. پس قبل از انتخاب قالب، حتما یک افزونه وردپرسی برای ساخت فروشگاه خودتان انتخاب کنید.

در مرحله بعدی مقاله در مورد افزونه‌های پرکاربرد فروشگاهی در وردپرس توضیح داده‌ایم. با مطالعه بخش بعدی مقاله می‌توانید افزونه موردنیاز خودتان را انتخاب کنید. اما قبل از نصب افزونه باید قالب فروشگاهی را روی وردپرس نصب کرده باشید. چون هنگام نصب افزونه یکسری از تنظیمات روی قالب سایت اعمال می‌شود.

مرحله چهارم: نصب افزونه‌های لازم برای ساخت فروشگاه اینترنتی

تا این جای کار شما یک سایت اینترنتی با وردپرس ساخته‌اید. در این سایت می‌توانید مطالب و پست‌های مختلفی را به کاربران نمایش دهید. اما برای قرار دادن محصول در سایت اینترنتی و فروش آن‌ها باید افزونه فروشگاهی روی وردپرس نصب کنید. افزونه‌های مختلفی برای این کار وجود دارد و باید بسته به نوع فروشگاه اینترنتی، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

ووکامرس (Woocommerce) و ایزی دیجیتال دانلودز (EDD) دو افزونه محبوب وردپرس برای ساخت سایت فروشگاهی هستند. این افزونه‌ها از زبان فارسی پشتیبانی می‌کنند و مشکلی برای ساخت فروشگاه با آن‌ها ندارید. هر دو افزونه به صورت رایگان در مخزن وردپرس منتشر شده‌اند و می‌توانید با رفتن به منوی افزونه‌ها و کلیک روی دکمه "افزودن" آن‌ها را نصب کنید. در مقاله «ووکامرس چیست؟ بررسی مزایا و معایب Woocommerce» به صورت کامل ووکامرس و ویژگی‌های آن را معرفی کرده‌ایم.

ووکامرس و EDD چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

هر دوی این افزونه‌ها امکانات کاملی ارائه می‌کنند و تقریبا برای هر نوع سایت فروشگاهی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. امکانات اصلی این دو افزونه عبارتند از:

  • ایجاد و مدیریت محصول
  • داشتن سبد خرید
  • نمایش مبلغ محصولات
  • قابلیت تعریف کوپن تخفیف
  • قابلیت تعیین روش پرداخت هزینه سفارش
  • اتصال به درگاه‌های بانکی ایرانی و خارجی
  • نمایش گزارش فروش محصول و تحلیل خریدها

یکی از ویژگی‌های ووکامرس و EDD این است که قابلیت گسترش به وسیله افزونه‌های دیگر را دارند. حواس‌تان باشد که این ویژگی اهمیت بسیار زیادی در انتخاب شما دارد. فرض کنید بعد از مدتی می‌خواهید سایت خود را به یک مارکت پلیس تبدیل کنید. در این صورت می‌توانید از افزونه "دکان" استفاده کنید.

نصب افزونه فروشگاه ساز روی وردپرس

این افزونه با زبان فارسی سازگار است و نسخه رایگان هم دارد. افزونه دکان فقط روی ووکامرس اجرا می‌شود. به این ترتیب اگر قصد دارید همین حالا یا در آینده یک مارکت پلیس داشته باشید، باید از ووکامرس استفاده کنید.

در هر دو افزونه ووکامرس و EDD می‌توانید محصولات فیزیک و مجازی را ایجاد کنید. البته افزونه EDD امکانات بیشتری برای محصولات مجازی در اختیار شما قرار می‌دهد. مثلا اگر بخواهید کالایی مجازی مثل یک فایل را با لایسنس بفروشید، در ووکامرس این امکان را ندارید. در این حالت باید از EDD برای ساخت فروشگاه استفاده کنید. همچنین افزونه EDD سبک‌تر از ووکامرس است و سرعت سایت شما بالاتر خواهد بود.

از آن طرف ووکامرس امکانات بیشتری برای محصولات فیزیکی دارد. علاوه‌بر این، پلاگین‌های مختلفی برای ووکامرس وجود دارد که قابلیت‌های بیشتری به این افزونه اضافه می‌کنند. ویژگی دیگر ووکامرس این است که کار با آن از EDD راحت‌تر است. همچنین آموزش ووکامرس در سطح اینترنت زیادی است و می‌توانید از آن‌ها کمک بگیرید. اگر تصمیم گرفتید که فروشگاه خودتان را با ووکامرس بسازید، حتما مقاله «آموزش نصب ووکامرس فارسی و ساخت فروشگاه اینترنتی» را مطالعه کنید.

به جز ووکامرس و ایزی دیجیتال دانلودز افزونه‌های زیادی برای ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس وجود دارد. اما این دو افزونه از بقیه کامل‌تر هستند و تمام امکانات لازم را در اختیار شما قرار می‌دهند.

این افزونه‌ها امکانات اصلی و ضروری برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی را به وردپرس اضافه می‌کنند. حالا اگر به امکانات بیشتری احتیاج دارید باید از افزونه‌های دیگر وردپرس استفاده کنید. برای ساخت مارکت پلیس با وردپرس افزونه "دکان" را معرفی کردیم. مارکت پلیس یک فروشگاه اینترنتی است که هر کاربری می‌توانید محصولات خودش را در آن بفروشد.

اگر می‌خواهید از طریق عضویت و تهیه اشتراک توسط کاربران کسب درآمد کنید، افزونه Restrict Content Pro این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد. این افزونه با ووکامرس و EDD سازگاری دارد. در صورتی که می‌خواهید سیستم همکاری فروش را روی سایت‌تان داشته باشید باید از افزونه AffiliateWP استفاده کنید.

مرحله پنجم: ایجاد درگاه پرداخت برای سایت

درگاه پرداخت مهم‌ترین بخش یک سایت فروشگاهی است. در واقع سایتی که درگاه پرداخت نداشته باشد را نمی‌توان یک سایت فروشگاهی به حساب آورد. افزونه‌های ووکامرس و EDD به صورت پیش فرض قابلیت اتصال به درگاه‌های بین المللی مثل پی پال را دارند؛ اما برای اتصال آن‌ها به درگاه‌های ایرانی باید از افزونه‌های جانبی استفاده کنید.

برای داشتن درگاه پرداخت در سایت‌تان باید اول از همه یکی از شرکت‌های ارائه دهنده درگاه پرداخت را انتخاب کنید. مقاله «بهترین درگاه پرداخت اینترنتی کدام است؟» به شما کمک می‌کند یک درگاه پرداخت خوب بگیرید. بعد از گرفتن درگاه پرداخت، یک پنل کاربری برای نمایش تراکنش‌ها و اطلاعات لازم برای اتصال سایت به درگاه پرداخت را دریافت می‌کنید.

ایجاد درگاه پرداخت برای سایت فروشگاهی

در ادامه باید افزونه وردپرسی درگاه پرداختی که تهیه کردید را نصب کنید. تمام درگاه‌های پرداخت اینترنتی مستقیم و واسط افزونه سازگار با ووکامرس یا EDD را دارند. وقتی که افزونه درگاه پرداخت را نصب کردید فقط کافیست اطلاعاتی که از شرکت ارائه دهنده درگاه گرفتید را در بخش تنظیمات افزونه وارد کنید. به همین راحتی درگاه پرداخت به سایت شما متصل می‌شود و مشتریان می‌توانند از آن استفاده کنند.

مرحله ششم: انجام تنظیمات امنیتی و سئو در وردپرس

قبل از این که فروشگاه شما به صورت کامل آماده شود باید به سراغ تنظیمات امنیتی سایت بروید. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است. به همین دلیل خطرات و تهدیدهای امنیتی همیشه در کمین سایت‌های وردپرسی هستند. یک افزونه یا قالب مخرب می‌تواند تمام زحمات و هزینه‌های شما را در یک چشم به هم زدن نابود کند.

براساسآمار رسمی منتشر شده، تاکنون 21920 آسیب پذیری امنیتی در وردپرس شناسایی شده است. همچنین گفته می‌شود که در هر دقیقه 90 هزار سایت وردپرسی در معرض حملات سایبری قرار می‌گیرند. به این ترتیب وقتی یک سایت با وردپرس راه‌اندازی می‌کنید، باید بدانید که خطر حمله سایبری هر لحظه سایت شما را تهدید می‌کند. به همین دلیل باید تمام موارد امنیتی را در سایت‌تان رعایت کنید.

مهم‌ترین کار در تامین امنیت سایت وردپرسی این است که هسته وردپرس، افزونه‌ها و قالب سایت‌تان همیشه به روز باشد. توسعه دهندگان در آپدیت‌های ارائه شده نقص‌های امنیتی موجود را برطرف می‌کنند. علاوه‌بر این رمز عبور مدیر سایت را به صورت مداوم تغییر دهید. در نهایت افزونه‌های امنیتی مختلفی برای وردپرس وجود دارد که با انجام یکسری تنظیمات، امنیت سایت شما را بیشتر می‌کنند. استفاده از این افزونه‌ها تاثیر زیادی در کاهش خطر حمله سایبری به سایت شما دارند.

برای این که مشتری‌ها به سایت شما بیایند لازم است در صفحه اول گوگل باشید. برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باید اصول و مبانی سئو سایت را رعایت کنید. سئو به مجموعه‌ای از کارها گفته می‌شود که جایگاه سایت شما را در کلمات کلیدی مختلف ارتقا می‌دهد. در مقاله «سئو چیست و چرا اهمیّت دارد؟» به صورت کامل در مورد سئو سایت توضیح داده‌ایم.

انجام تنظیمات امنیتی و سئو در وردپرس

یکی از معایب وردپرس این است که به صورت پیش فرض ابزارهای لازم برای سئو سایت را ندارد. برای سئو سایت‌های وردپرسی باید دست به دامن افزونه‌های مختلف سئو بشوید. پلاگین Yoast بهترین افزونه سئو برای وردپرس است. شرکت توسعه دهنده این افزونه، پلاگین دیگری را برای سئو ووکامرس تولید کرده که باید آن را در کنار افزونه اصلی نصب کنید.

مرحله هفتم: ایجاد دسته بندی برای محصولات فروشگاه

تا این جای کار سایت ما برای فعالیت آماده است و تمام پیش نیازهای لازم را انجام داده‌ایم. حالا وقتش رسیده که دسته بندی‌های لازم برای محصولات فروشگاه اینترنتی را ایجاد کنیم. دسته بندی محصولات به مشتریان کمک می‌کند تا کالاهای موردنیاز خود را سریع‌تر و راحت‌تر پیدا کنند. به همین دلیل دسته بندی‌های محصولات سایت را باید با دقت درست کنید.

دسته بندی محصولات سایت وردپرسی

برای ساخت یک دسته در وردپرس از منوی سمت راست گزینه محصولات و سپس دسته بندی‌ها را انتخاب کنید. در صفحه باز شده از فرم سمت راست می‌توانید دسته بندی‌های جدید را ایجاد کنید. بعد از این که دسته بندی محصولات سایت تمام شد، حالا باید برای مطالب وبلاگ هم دسته بندی تهیه کنید. نشانگر موس را روی عبارت نوشته‌ها از منوی سمت راست ببرید و بعد از آن روی گزینه دسته‌ها کلیک کنید. در صفحه باز شده می‌توانید دسته‌های مختلفی برای مقالات وبلاگ ایجاد کنید.

مرحله هشتم: قرار دادن محصولات در سایت

تا این مرحله یک سایت فروشگاهی را با وردپرس ساخته‌ایم. حالا باید محصولات خودمان را وارد سایت کنیم. این مرحله به ظاهر ساده‌تر از مراحل قبلی است اما واقعیت چیز دیگریست. اگر می‌خواهید یک فروشگاه اینترنتی خیلی خوب و مشتری پسند داشته باشید، باید محصولات را به بهترین شکل در سایت وارد کنید. صفحه محصولات فروشگاه اینترنتی اهمیت زیادی در جذب مشتری دارد.

اولین نکته در قرار دادن محصول این است که توضیحات مناسبی برای آن بنویسید. توضیحات محصول باید جامع و کامل باشد. سعی کنید تمام مشخصات و ویژگی‌های محصول را در صفحه توضیحات آن بنویسید. علاوه‌بر این، گذاشتن نقد و بررسی از محصول، تاثیر زیادی در جذب مشتری دارد. در مقاله «تکنیک‌های مؤثر برای نوشتن توضیحات محصول»به شما یاد داده‌ایم که چطور توضیحات محصول را در سایت بنویسید.

قرار دادن محصولات در سایت فروشگاهی

عکس کالا هم اهمیت زیادی در صفحه محصول دارد. سعی کنید عکس‌های با کیفیت و واقعی از محصولات بگیرید و آن‌ها را در سایت قرار دهید. عکس‌های محصول باید طوری باشد که خریدار بتواند کالا را از تمام زوایا ببیند. این کار کمک می‌کند که مشتری با خیال راحت خرید خودش را انجام دهد. اگر می‌خواهید عکس‌های زیبایی از محصولات فروشگاه تهیه کنید، مقاله «از محصولات فروشگاه اینترنتی‌مان عکس‌ جذاب بگیریم!» را حتما بخوانید.

آیا وردپرس بهترین روش برای طراحی سایت فروشگاهی است؟

در این مطلب به شما یاد دادیم که چطور با وردپرس یک سایت فروشگاهی بسازید. همانطور که متوجه شدید، این کار چندان راحت نیست. اگر واقعا می‌خواهید از فروشگاه اینترنتی خودتان درآمد بالایی داشته باشید، باید از روش بهتری برای ساخت سایت فروشگاهی استفاده کنید. در بخش‌های مختلف مقاله اشاره کردیم که برای اضافه کردن امکانات لازم به وردپرس، باید از افزونه‌های مختلف استفاده کنید. مثلا من مجبور شدم روی یکی از سایت‌هایم که با وردپرس طراحی شده است حدود 30 افزونه نصب کنم.

این افزونه‌ها سرعت سایت را به شدت پایین می‌آورند. از طرف دیگر اگر یکی از این افزونه‌ها آسیب پذیری امنیتی داشته باشد، ممکن است اطلاعات سایت شما به دست هکرها بیافتد. نکته مهم در مورد وردپرس این است که اصلا برای فروشگاه‌های بزرگ مناسب نیست. چون وقتی تعداد محصولات سایت شما بیشتر از 100 عدد شد، آن وقت سرعت سایت به شدت افت می‌کند. 

جایگزینی مناسب برای وردپرس

یک راه ساده‌تر و بهتر برای ساخت سایت فروشگاهی

قبول دارم که استفاده از وردپرس هزینه‌های شما را در ابتدای کار پایین می‌آورد؛ اما بعد از مدتی احتمالا یک سری هزینه‌هایی برای شما می‌تراشد. حدودا سه ماه بعد از راه‌اندازی سایت با وردپرس و قرار دادن ده‌ها محصول در سایتم، پیامی از طرف شرکت هاستینگ برای من ارسال شد. در این پیام نوشته شده بود که باید هاست خود را ارتقا دهید. از طرف دیگر برای تهیه درگاه پرداخت و سئوی سایت مجبور شدم گواهی SSL بخرم. این هزینه‌ها به همراه هزینه خرید افزونه‌ها و قالب با کیفیت، باعث شد که مدام خرج سایتم بیشتر شود.

آن زمان مجبور بودم با وردپرس کنار بیایم چون مثل الان فروشگاه سازهای ایرانی شناخته نشده بودند. حالا فروشگاه سازهایی مثل سایت ساز اهرمات تمام مشکلاتی که گفتم را حل کرده‌اند. فقط کافیست یکی از بسته‌های سایت ساز اهرمات را خریداری کنید و دیگر هیچ هزینه دیگری از شما دریافت نمی‌شود. سایت ساز اهرمات یک پلتفرم اختصاصی است و به همین دلیل امنیت آن بسیار بالاست. در ضمن نیازی نیست به فکر خرید هاست مناسب باشید. چون با خرید پکیج‌های سایت ساز اهرمات می‌توانید سایت خودتان را روی سرورهای ابری و پرسرعت این شرکت راه‌اندازی کنید.

علاوه ‌بر این، سایت ساز اهرمات تمام امکانات لازم را به صورت پیش فرض دارد. پس نیازی نیست که از افزونه‌های جانبی روی سایت‌تان استفاده کنید. اگر برای طراحی سایت به راهنمایی نیاز دارید یا سوالی در ذهن شما ایجاد شده است، از طریق قسمت نظرات یا تماس با شماره 087-34590404 داخلی 2 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

3 دیدگاه

البته وردپرس برای سئو خیلی بده

سلام
نمیشه گفت بده ولی کامل نیست و نیاز به افزونه های مختلف داره

مثل همیشه عالی

سلام
ممنون از شما

سلام
یه سوال داشتم
برای اضافه کردن فروشگاه به سایتم، شما کدوم روش رو پیشنهاد میدید
My site.ir/shop
Shop.mysite.ir
یا اینکه یه هاست و دامین دیگه بگیرم و یه سایت فروشگاهی بزنم

ممنونم

سلام
از نظر سئو بهتره که فروشگاه رو به صورت shop/ ایجاد کنید. اگر shop.site.com باشه یک سایت جدید محسوب میشه و دوباره از اول باید این دامنه رو سئو کنید اما در حالت اول امتیاز سئو سایت‌تون به فروشگاه منتقل میشه

ارسال دیدگاه
  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی
087-34590404 داخلی 2